titleNewsletter.newsletter

Få sommerens beste trendtips av Nadia på Kicks på Vinterbro.

Nyheter07/06/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Vinterbro. Finn ut hva de mener er den hotteste trenden innen tilbehør akkurat nå!  

Navn: Nadia
Tittel: Butikkmedarbeider
Butikk: Kicks

Hva er det beste ved å jobbe på Kicks på Vinterbro?
Det beste ved å jobbe på Kicks Vinterbro er det gode teamarbeidet som vi har oss imellom, samt at det er veldig gøy å jobbe med så mange forskjellige mennesker som alltid er blide og fornøyde med oss. Det er svært motiverende.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
En typisk arbeidsdag består først og fremst i å sørge for at butikken til enhver tid er innbydende for kundene våre, og selvsagt være med på å skape en opplevelse for hver eneste kunde. Det fins alltid noe å gjøre i butikken og det å være kreativ og kunne oppnå best mulig service for alle som kommer inn i butikken, er uavhengig om det er handlende eller tittende kunder.
Det ser jeg på som svært viktig.

Hvordan er sortimentet deres?
Vi har et bredt sortiment av varer og tilbyr mange ulike merker. De merker vi ikke har i butikk, bestiller vi gjerne for kunden via Ipad. Dette fungerer utrolig godt.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i tilbehør?
De sterkeste trendene nå fremover er å legge fokus på det feminine hos kvinner. Da snakker vi ikke om de duse pastellfargene, men kraftig pigmenterte farger som rosa og rødt og det som generelt oser av den feminine kvinnen. En kvinne som våger.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Must have produkter vil nå fremover være gode solprodukter med høy faktor, noe de fleste blir mer og mer bevisste på. Ansiktsprodukter som gir energi og glød kan være fint nå mot vår og sommer. Når det er snakk om make-up er Lipliner et must have til disse sterke fargene som er populært nå.

Dette for et penere resultat og liplinere finnes i farger som tilsvarer leppestiftens farge. De fins også i typen universal slik at de kan brukes til alt av leppefarger. Dette gjør det praktisk og enkelt for kunden å variere farger. Base coat og top coat i negleprodukter er nødvendig for å unngå misfarging på neglene og da spesielt sterke pigmenterte farger og ikke minst en penere finish til lakken.

Et godt setting pudder og et fint solpudder som fremhever solkysset glød er et must-have for et pent resultat. Bruk gjerne highlighter for å fremheve de fine trekkene man har i ansiktet.

Vis på kart

Åpningstider

Hverdager 10-21Lørdag 09-18

Kontakt

64 97 85 32

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Top