titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Vinterbro

Nyheter25/05/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Vinterbro. Finn ut hva de mener er den hotteste trenden innen hårstyling akkurat nå!

Møt våre ansatte og få gode trendtips fra dem!

Her på Vinterbro har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Møt noen av våre ansatte og få tips til hvilke trender som gjelder innen denim akkurat nå!

Navn: Zirosh Simo
Tittel: Butikksjef/Skjønnhets-ekspert

Hva er det beste ved å jobbe på Lyko på Vinterbro senter?
Jeg synes at det å jobbe på Lyko på Vinterbrosenteret er veldig givende på grunn av det gode miljøet som er rundt oss til enhver tid. Vi har utrolig mange trofaste og hyggelige kunder som er med på å gjøre hverdagen både morsom og motiverende. Samholdet mellom ansatte og kunder på senteret er som en stor familie, der hvor alle hjelper hverandre og gleder hverandres hverdag!

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
En typisk arbeidsdag på Lyko går ut på å veilede og ta behovsanalyser av kunder for å finne akkurat det perfekte produktet for dem. Vårt motto er å «highlighte» kunden, som vil si at vi vil bringe frem det beste i enhver kunde som kommer innom vår butikk. Våre frisører, makeup-artister og skjønnhets-eksperter står klare for å ta imot kundene med vår faglige kunnskap og lidenskap for skjønnhetspleie.

 Hvordan er sortimentet deres?
 I vår butikk finner du alle produktene du trenger for håret fra nærmere 50 kjente merker, sammen med vår salongdel Studio by Lyko. På www.lyko.no finner du også alt du trenger av det meste innenfor skjønnhet. Vi elsker hårpleie og skjønnhet, og drives av lidenskap for å hjelpe våre kunder til sitt beste selv. Vi sørger for hver persons individuelle behov og er helt upartiske når det kommer til valg blant våre merker.

 Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i hårstyling?
Akkurat nå er det veldig hot med en naturlig styling, og vi må absolutt si at det er veldig trendy med et organisk uttrykk. Det er mye som går igjen i ordtaket «less is more», og frisyrer som inneholder myke bølger og/eller fletter er alltid aktuelt i motebildet.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Hårolje har i de siste årene vært veldig i fokus og jeg vil si at det er et «must have» produkt for de aller fleste. På grunn av at det er et multiprodukt, kan det brukes i alt fra pleie, styling og til siste finish.

Vis på kart

Åpningstider

Hverdager 10-21Lørdag 09-18

Kontakt

64 94 26 02

Hjemmeside

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Top