titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Vinterbro

Trend12/05/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Vinterbro. Finn ut hva de mener er den hotteste trenden innen denim akkurat nå!

Møt våre ansatte og få gode trendtips fra dem!
Her på Vinterbro har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Møt noen av våre ansatte og få tips til hvilke trender som gjelder innen denim akkurat nå!

Navn: Nina Storsveen Jenssen
Tittel: Daglig leder

Hva er det beste med å jobbe på Match på Vinterbro senter?
Det beste med å jobbe her på Match er stoltheten av de gode kolleksjonene vi lager og at kundene syns vi har så mye fint. Vi er en herlig gjeng som har jobbet sammen lenge så teamet her er viktig. Vinterbro Senter er et flott sted å ha arbeidsplassen sin, det er mange flotte mennesker som jobber her og vi har mange faste kunder som er trofaste mot senteret.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
Min arbeidsdag består av alt som har med butikkdrift å gjøre. I tillegg til å være i butikk og serve kundene blir det også en del administrativt. Det skal pakkes opp varer, fylle opp butikken fra lager og gjøre endringer i forhold til kampanjer. Vi er en levende butikk og skal alltid fremstå fristende og fresh.

Hvordan er sortimentet deres?
Med fokus på gode kvaliteter og en tidløs og klassisk stil, vil både kvinner og menn alltid finne antrekk til livets mange anledninger hos oss. Med våre egne merker som Marie Phillipe, Va Vite og Mario Conti samt Jean Paul, som er Norges største merkevare, har vi et bredt utvalg.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i denim?
Trenden på denim er fremdeles at de skal ha god stretch og være komfortable å bruke. Modellene er smale men med god fit. Det som er veldig i tiden nå er broderi på denim.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Det store er fremdeles bomber jakker og de kommer i mange farger og mønstre.
Dette er et produkt du kan bruke til alt.

Vis på kart

Åpningstider

Hverdager 10-21Lørdag 09-18

Kontakt

64 97 84 60

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Top