titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Vinterbro

Nyheter07/04/2017

Bli med bak i kulissene og møt en av våre fantastiske ansatte på Vinterbro, og se hva hun mener er den hotteste trenden innen leppestift akkurat nå!

Møt en av våre ansatte og få deres gode trendtips!
Her på Vinterbro har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Her kan du møte en av våre ansatte og få deres tips til hvilke trender som gjelder innen leppestift akkurat nå!

Navn: Hilde Iverslien
Tittel: Franchisetaker i VITA.

Hva er det beste ved å jobbe på Vita på Vinterbro?
Det jeg synes er mest spennende med å jobbe i VITA er å være med på et lag, som hele tiden tenker nytt og har et ønske om å utvikle seg til å bli bedre. Jeg er heldige å ha fantastisk dyktige ansatte, som hjelper til med å nå det målet. Samtidig er det å møte hyggelige kunder som setter pris på den hjelpen de får, noe som gjør jobben ekstra lystbetont.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
Dagen starter gjerne med å oppdatere seg på siste nytt fra kjeden. Så er det stort fokus på kundeservice gjennom hele dagen, samt plassere ut og prise varer og holde butikken ryddig. Det blir også en del administrativt, som å ta bestillinger, timelister etc.

Hvordan er sortimentet deres?
I VITA har vi varer innen skjønnhet og velvære kategorien. Dette er produkter til kropp, ansikt, hår og helsekost.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i leppestift?
En ny leppestift trend er å bruke flere farger samtidig for å skape definisjon til leppene. Du får kjøpt leppestift-kit, med mange fargenyanser, hvor du kan eksperimentere med flere matchene farger.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Bryn er veldig i vinden. Veet beauty styler er et supert produkt til å style brynene.
Wonderbrow er også et fantastisk produkt, som består av farget brynsgele med fiber. Den er også vannfast. L’Oreal Colorista er også super hot om dagen. Da kan du gå våren i møte med litt crazy hårfarge.

Vis på kart

Åpningstider

Hverdager 10-21Lørdag 09-18

Kontakt

64 97 71 10

Hjemmeside

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Top