titleNewsletter.newsletter

Sesongens store utvalg på REMA 1000 Vinterbro

Nyheter10/07/2017

Møt Leo på REMA 1000 Vinterbro som tilbyr et stort utvalg av kvalitetsprodukter i alle prisklasser, både fra lokale og store nasjonale leverandører.

Navn: Leo Winther
Tittel: Kjøpmann
Butikk: Rema1000

Hva er det beste ved å jobbe på Rema1000 på Vinterbro?
Det beste med å jobbe på REMA 1000 Vinterbro er at vi har mange faste kunder fra området rundt butikken. Jeg selv bor i nærområde og kundene mine er derfor alt fra naboen, til lærere på den lokale skolen. Kundene våre er i tillegg veldig hyggelige og det er veldig lett å bli kjent med nye mennesker på Vinterbro. I tillegg er det masse fantastiske kollegaer på senteret her. Vi jobber mye med å skape et
godt arbeidsmiljø i butikken og jeg opplever at senteret også har stort fokus på dette.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
Dagen starter veldig hektisk med mange vareleveranser inn til vårt lager. Disse varene må så ut på rett plass i riktig rekkefølge slik at butikken blir klar og innbydende raskest mulig for «vår øverste sjef» kunden. I denne jobben er vi helt avhengig av gode rutiner og at ting gjøres i riktig rekkefølge. Dagen går for det meste i et høyt tempo for at vi skal rekke gjennom alle gjøremål som leveranser, varepåfylling, bestillinger, samt parallelt være der for våre kunder slik at de får god service. Jeg vil absolutt si at arbeidsdagene går utrolig fort i denne jobben og det er aldri mangel på noe å gjøre.

Hvordan er sortimentet deres?
Vi ønsker å tilby et bredt og allsidig sortiment av kvalitetsprodukter til laveste pris. Det er viktig for oss å kunne tilby alt som trengs i hverdagen, slik vi kan bidra til å løse familielogistikken med raske innkjøp og gode middagsløsninger/tips i en travel hverdag. Selv om vi er en lavpriskjede har vi valgt å ha strenge krav til produktene vi selger. Vi jobber kontinuerlig i samarbeid med alle våre leverandører for å forbedre kvaliteten og for å sørge for bærekraftig produksjon. Vår forretningsidé er: Alltid laveste pris på varer av høy kvalitet – produsert og solgt på en ansvarlig måte. Et godt eksempel på dette er påskeeggene som REMA 1000 valgt bort pga. palmeolje. I påsken 2017 lanserte vi heller våre egne egg i samarbeid med Nidar uten palmeolje. Vi har også samarbeid med mange lokale leverandører herfra og nedover mot Østfold med forskjellige spennende produkter. For eksempel kjøttvarer, kylling, brød, syltetøy, saft/most, sushi, egg, fisk og flere lokale microbryggerier, samt mye mer. Dette er også noe dere som kunde vil kunne oppleve i større og større grad fremover da dette er et stort satsningsområde for oss. Rett og slett lokal, kortreist mat og drikke.

Så hos oss vil du finne produkter av høy kvalitet i alle prisklasser, både fra lokale leverandører og store nasjonale leverandører. Er det noe kundene våre savner, eller ønsker at vi skal gjøre annerledes i vår butikk sette vi veldig stor pris på å få en tilbakemelding slik at vi kan forbedre oss. Husk at vår viktigste verdi er: «Kunden er vår øverste sjef».

Vis på kart

Åpningstider

Hverdager 08-22Lørdag 08-20

Kontakt

64 94 00 10

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Top