Visste du at vi har bibliotek på Vinterbro?

Nyheter29/04/2019

På Vinterbro finner du Nordby Bibliotek hvor du kan låne bøker, lydbøker, blader og filmer. Finner du ikke det du er på utkikk etter bestiller biblioteket inn det du måtte ønske.

Med lånekortet kan du bruke appen BookBites og lese ebøker, og det er også mulig å lese et utvalg av aviser på nett gjennom Pressreader.

For de minste

Du finner en egen krok dedikert for de minste, med et stort utvalg av bøker og leker. La barna få utforske en ny verden av informasjon og spennende historier. Lån med bøkene hjem, eller les i en av bibliotekets mange kroker. På biblioteket finner du også en egen pc-avdeling for barna.

Aviskrok og lån av pc

Unn deg selv litt egentid og les dagens aviser i papirformat. Skal du jobbe med skoleoppgave eller få unna litt jobbmail har vi flere pc’er du kan benytte deg av. I tillegg kan du skrive ut, kopiere og skanne dokumenter.

Arrangementer for store og små

Hver onsdag kl. 11:00 er det bokprat for voksne, og hver torsdag kl. 10:15 er det lesestund for barna. På lørdager fra kl. 12:00 har biblioteket aktiviteter for barna, enten lesestund eller film.

Mulighet for å booke grupperom

Det er to grupperom som kan bookes – kontakt biblioteket om du ønsker å benytte deg av dette. Du kan også få tilgang til biblioteket utenom betjent tid dersom du er over 15 år.

Kontakt biblioteket: 64 96 23 96

Følg Nordby bibliotek på Facebook

Velkommen!

Av Vinterbro

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Åpent hverdager 10-21 og lørdag 09-18

Top