Nyhetsbrev

Christiania Glasmagasin

Shop visual Christiania Glasmagasin

Retailer logo Christiania Glasmagasin
Vis på kart

Åpningstider

Hverdager 10-21 Lørdag 09-18

Kontakt

41 21 91 43

Hjemmeside

Butikk Christiania Glasmagasin

Christiania Glasmagasin er en landsdekkende moderne butikkjede. Vi fører et rikt sortiment fra de aller største merkevarene innen kjøkken, glass og servise. Vi er hoved distributør av varer fra Hadeland Glassverk og Porsgrund Porselen, samt eneste leverandør av varemerke Norgesglasset.
Vår historie strekker seg tilbake til 1739, og vi er stolte av å kunne kalle oss din kjøkkenbutikk! Kunnskap er viktig for oss og kommer du innom en av våre mange butikker vil du alltid bli møtt av kunnskapsrike og serviceinnstilte medarbeidere som strekker seg langt for å imøtekomme ditt ønske. Vi kan kjøkken, glass og servise og det vil du merke når du kommer til oss.

Som medlem av vår kundeklubb for du til en hver tid medlemspriser, i tillegg får du inspirasjon rundt matlaging, bordoppdekking, sesong nyheter, invitasjoner til VIP kvelder og tilgang til kampanjer før andre. Ikke medlem? Send CG til 2199, meld deg inn i en av våre butikker eller på nett cg.no/kundeklubb. Det lønner seg å være medlem hos oss.

Vi er stolte av å presentere Bryllupslisten.no – et genialt verktøy for deg som planlegger bryllup. Bryllupslisten viser hva dere ønsker dere, slik at deres gjester trygt kan handle en gave de vet dere vil sette pris på! Den kan enkelt fylles ut i en av våre butikker, hvor dere kan få kyndig veiledning av oss. Vil dere sitte i fred og ro, kan listen opprettes og endres på bryllupslisten.no. Bryllupslisten oppdateres etter hvert som det handles fra den, slik at man unngår dobbeltkjøp og bytting.

Enkelt for gjestene – enkelt for dere!

Alle som registrerer bryllupsliste hos oss får to vakre vinglass fra Hadeland Glassverk i serien Sentimento til en verdi av 689,- gaven kan hentes i en av våre mange butikker, se oversikt på cg.no.
Hos oss finner du gavene som vil glede i generasjoner!

Christiania Glasmagasin – for folk flest til hverdags og fest!

Vi fører følgende merker: Hadeland Glasverk, Porsgrund Porselen, Norgesglasset, Christiania 1739, Rosendahl, Le Creuset, Bodum, Fiskars, Global, Iittala, Kitchen Aid, Hardanger Bestikk, Obh nordica, Jamie Oliver, Wilfa, Victorinox, Villeroy & Boch, Stelton, Georg Jensen, Wedgwood, Skaugum, Riedel, Pillivuyt, Wik & Walsøe, Royal Copenhagen, Kosta Boda

Velkommen innom en av våre butikker for en hyggelig handel!

Deals and News Christiania Glasmagasin

Andre butikker som selger varer og produkter for

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Åpent hverdager 10-21 og lørdag 09-18

Top