Kitch'n

Shop visual Kitch'n

Retailer logo Kitch'n
Vis på kart

Åpningstider

Hverdager 10-21Lørdag 09-18

Kontakt

51 11 03 18

Butikk Kitch'n

Kort historie
I 1996 startet vi med vår første "kjøkkenbutikk". Et butikkonsept med fokus på alt av kvalitet til kjøkkenet. Det skjedde på Kvadrat kjøpesenter i Sandnes, og butikken het den gang Bjørns Kjøkkendesign. Vi startet tilsvarende butikker i Stavanger (1997) og Haugesund (1998) og i 2002 ble det bestemt at konseptet skulle endre navn. Valget falt på Kitch’n og det er siden den gang åpnet nye butikker i et stadig høyere tempo, og ved utgangen av 2015 har vi 110 Kitch’n butikker. Vi har 8 flagshipstore butikker, Bogstadveien og Torggata i Oslo, Galleriet i Bergen, Kvadrat, Madla og Kilden i Stavanger, Moa i Ålesund og Amanda i Haugesund. Vi har også egen nettbutikk med stort utvalg.

 

Forretningside
Kitch’n skal være kjent for gode og innovative varer til kjøkkenet. Kitch'n skal være kjent for ekstra god service og fagkunnskaper.

 

Visjon
No. 1 på kjøkkenet

 

Merkevarer
Varekonsept -en dynamisk prosess for å kunne tilby riktig vare til riktig tid. Kitch’n fører mange kjente merkevarer, bl.annet: Aga, Aida, Bialetti, Bodum, Cacas, Cemo, Eva Solo, Fiskars, Global, Hardanger Bestikk, Holmegaard, iittala, Joseph Joseph, Le Creuset, Mac, Modern House, Nespresso, Peugeot, Poul Pava, Riedel, Rosendahl, Victorinox, Zyliss, Magnor, Smeg, Cathrineholm, Marimekko, Kâhler m.flere.

Produktene holder høy kvalitet og profil og er i hovedsak: Gryter og panner, kniver, bestikk, vin og barglass, kjøkkenglass, elektriske artikler til kjøkkenet, termo- og serveringskanner, krydderkverner, ildfaste former, serviser m.m.

Deals and News Kitch'n

Andre butikker som selger varer og produkter for

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Åpent hverdager 10-21 og lørdag 09-18

Top