SportSenter1

Shop visual SportSenter1

Retailer logo SportSenter1
Vis på kart

Åpningstider

Døgnåpent med nøkkelkort

Kontakt

66 80 46 82

Butikk SportSenter1

SportSenter1 har to flotte avdelinger. Avdelingen på Kolbotn er stedet for deg som ønsker et profesjonelt og personlig treningssenter. Beliggenheten gjør oss til det perfekte sted å trene på vei til og fra jobb. Her blir du tatt godt imot og fulgt opp av vårt dyktige team. Vi har fine ny-oppussede lokaler og nytt treningsutstyr fra Panatta.

SportSenter1 avdeling Vinterbro er den nyeste senteret. Åpnet sine dører for første gang i januar 2013 på Vinterbro Senter. Treningssenteret er nytt med topp moderne utstyr fra den italienske kvalitetsprodusenten Panatta. Vi har et variert gruppetrening tilbud med spinning, yoga, pilates, aerobic, zumba og masse mer! Her kan du ta deg en treningsøkt på vei til eller fra shopping. Vi har et betjent barnerom hvor de minste kan ha det gøy mens de voksne trener. Hos oss blir du tatt godt imot og fulgt opp av våre dyktige medarbeidere.

Våre treningssentre er alltid åpne, slik at du kan trene når det passer for deg. Parkeringen er gratis og alltid tilgjengelig. Vi tilbyr deg gode fysioterapeuter og Personlige Trenere. Vi kan hjelpe deg med å nå ditt mål på bakgrunn av din helsetilstand. Vi har et meget hyggelig treningsmiljø og vi holder høy standard på renhold og vedlikehold. Hos oss kan du ta vare på kroppen og helsen din gjennom riktig og målrettet trening, og du kan også nyte egenpleie i våre freshe og fine garderober med romslige badstuer. Alle har også mulighet til å benytte seg av våre solsenger av høy kvalitet.

Deals and News SportSenter1

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Åpent hverdager 10-21 og lørdag 09-18

Top