christianiaglasmagasin_1920x580
Hjem og interør

Christiania Glasmagasin

HVEM ER VI?
Christiania Glasmagasin er en moderne butikkjede, men med røtter langt tilbake i norsk historie. Vi fører et rikt sortiment fra de største merkevarene innen kjøkken, glass og servise, og er hoveddistributør av varer fra Hadeland Glassverk, Porsgrund Porselen og Norgesglasset. Vi er i tillegg eneste leverandør av varemerket Christiania 1739.
Vår historie strekker seg 280 år tilbake i tid, og vi er stolte av å kunne kalle oss din kjøkken- og gavebutikk. Kunnskap er viktig for oss, og kommer du innom en av våre mange butikker vil du alltid bli møtt av kunnskapsrike og serviceinnstilte medarbeidere som strekker seg langt for å imøtekomme ditt ønske. Kjøkken, glass og servise kan vi til fingerspissene, og vi legger mye stolthet i vårt arbeide. Dette skinner gjennom i alt fra kundeservice til gaveinnpakning.

KUNDEKLUBB:
Det lønner seg å være medlem i vår kundeklubb. Her får du til enhver tid gunstige medlemspriser, i tillegg til inspirasjon i form av oppskrifter, oppdekking og interiør. Vi kjører egne VIP-dager for våre medlemmer, samt tilgang på eksklusive tilbud før alle andre.
Besøk din nærmeste butikk for å melde deg inn.

BRYLLUP:
Vi er også stolt leverandør av bryllupslisten.no – Et genialt verktøy for dere som skal planlegge bryllup. Her setter dere enkelt opp gaveliste og deler denne med venner og kjente slik at deres gjester trygt kan handle en gave de vet dere vil sette pris på!

Hos oss i Christiania Glasmagasin får dere de fineste gavene til den store dagen. Dersom dere trenger hjelp og veiledning til å skrive liste er dere hjertelig velkommen til å besøke en av våre butikker for kyndig hjelp og veiledning. Dere vil også finne inspirasjon, tips og råd på bryllupslisten.no. Hos oss finner du gavene som vil glede i generasjoner!

Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for å få med deg aktuelle tilbud, samt inspirerende bilder og tips både til hverdag og fest. Der heter vi @cgnorge.

Velkommen innom en av våre butikker for en hyggelig handel!

MERKER:
HADELAND GLASSVERK
PORSGRUNDS PORSELÆNSFABRIK
NORGESGLASSET
CHRISTIANIA 1739
ROSENDAHL
LE CREUSET
ARABIA
BASTIAN
BODUM
CATHRINEHOLM
EMSA
EVA SOLO
FISKARS
GEORG JENSEN
GENSE
GLOBAL
HARDANGER BESTIKK
HOLMEGAARD
ITTALA
JAMIE OLIVER
JOSEPH JOSEPH
KAY BOJESEN
KITCHENAID
KOSTA BODA
OBH NORDICA
OLIVIAS
ORREFORS
PEUGEOT
PILLIVUYT
RIEDEL
ROSTI MEPAL
ROYAL COPENHAGEN
RÖRSTRAND
SCANPAN
SKAUGUM
STELTON
TEFAL
VICTORINOX
VILLEROY & BOCH
WIK & WALSØE

 
christiania-glasmagasin-741

Christiania Glasmagasin

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!