Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Les mer
Hi-Tech
Hjem og interør

Elkjøp

Elkjøp Vinterbro er en av de største Elkjøp-butikkene på Østlandet og vi er et team på ca 60 ansatte. En av våre viktigste prioriteringer er fornøyde kunder! Dette lever vi etter hver eneste dag. 

Vi i Elkjøp er stolte av kjeden vår, som på mange måter kan kalles et norsk elektronikkeventyr! Det hele startet i 1962, da 33 uavhengige kjøpmenn gikk sammen for å lage en ny storaktør. I dag har Elkjøp datterselskaper over hele Norden, og totalt er vi over 11 000 engasjerte sjeler som jobber for å ha klodens mest fornøyde kunder. I Norge teller vi rundt 4000 elkjøpere, fordelt på 145 butikker over hele landet.
 
Suksessen skyldes fortsatt mye av det samme som i Elkjøps første dager: Vi elsker det vi driver med, jobber knallhardt og har det utrolig gøy på jobb! Vi tror på at engasjerte medarbeidere gir en bedre handleopplevelse og mer tilfredse kunder.

Vi fører merker som Epoq, Apple, Sonos, Miele, Samsung, Philips, GoPro, Logitech, Steelseries, HP, Acer, Electrolux, Asus, DJI, Gorenje, Gram,  Witt, Liebherr, Bose, Beats, DeDierich, Huawei, LG, Bosch, Siemens, Sandstrøm, Logiq og mange flere. 

elkj-p-893

Elkjøp

close iconStengt
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Telenor
Stengt

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!