Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Les mer
Hjem og interør

Kitch'n

Kort historie
I 1996 startet vi med vår første "kjøkkenbutikk". Et butikk onsept med fokus på alt av kvalitet til kjøkkenet. Det skjedde på Kvadrat kjøpesenter i Sandnes, og butikk en het den gang Bjørns Kjøkkendesign. Vi startet tilsvarende butikk er i Stavanger (1997) og Haugesund (1998) og i 2002 ble det bestemt at konseptet skulle endre navn. Valget falt på Kitch’n og det er siden den gang åpnet nye butikk er i et stadig høyere tempo, og ved utgangen av 2015 har vi 110 Kitch’n butikk er. Vi har 8 flagshipstore butikk er, Bogstadveien og Torggata i Oslo, Galleriet i Bergen, Kvadrat, Madla og Kilden i Stavanger, Moa i Ålesund og Amanda i Haugesund. Vi har også egen nettbutikk med stort utvalg.

Forretningside
Kitch’n skal være kjent for gode og innovative varer til kjøkkenet. Kitch'n skal være kjent for ekstra god service og fagkunnskaper.

Visjon
No. 1 på kjøkkenet

Merkevarer
Varekonsept -en dynamisk prosess for å kunne tilby riktig vare til riktig tid. Kitch’n fører mange kjente merkevarer, bl.annet: Aga, Aida, Bialetti, Bodum, Cacas, Cemo, Eva Solo, Fiskars, Global, Hardanger Bestikk, Holmegaard, iittala, Joseph Joseph, Le Creuset, Mac, Modern House, Nespresso, Peugeot, Poul Pava, Riedel, Rosendahl, Victorinox, Zyliss, Magnor, Smeg, Cathrineholm, Marimekko, Kâhler m.flere.

Produktene holder høy kvalitet og profil og er i hovedsak: Gryter og panner, kniver, bestikk, vin og barglass, kjøkkenglass, elektriske artikler til kjøkkenet, termo- og serveringskanner, krydderkverner, ildfaste former, serviser m.m.

kitch-n-422

Kitch'n

close iconStengt
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Ark
Stengt

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!