Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Les mer
Mote

Skoringen

Hos Skoringen finner du gode sko til glade føtter til hele familien – alt fra hotte festsko til behagelige hverdagssko, praktiske spasersko og stilige støvletter.

Skoringen gir deg mulighet til å fremheve personligheten din, skifte stil, leke med ulike looks og utforske moten.

La deg inspirere av Skoringens mange valgmuligheter enten du foretrekker en elegant, klassisk stil, det sofistikerte med mange lekre detaljer, damesko i tøffe materialer eller riktig gode og praktiske hverdagssko – vi kan tilby de nyeste modellene og de aktuelle trendene, året rundt. La deg inspirere av Skoringens egne merker B&CO, Nordic Softness, Odiin, Cult, Skofus, MiaMaja og Tarmax eller merkene Nude, Rieker, ECCO, Gabor, Vagabond, Viking, Tamaris m.m.

I butikk ene står fagutdannede ansatte klare med profesjonell ekspertkunnskap – både når det gjelder mote og trender, men også når det gjelder å finne det beste til barna.

 

Klikk & Hent direkte til Skoringen Vinterbro

Vi kan forsikre om at vi tar alle forhåndsregler angående smittevern for å sikre trygg handel for våre kunder og medarbeidere.

Kjøp skoene dine online og hent dem på Skoringen Vinterbro. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir  Skoringen Vinterbro-butikken varslet. 

Vi holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt. ūüėä

Skoene betales på nett og kan raskt og enkelt hentes i butikken.

Klikk og hent tjenesten er tilgjengelig i alle våre Skoringen butikker. Velkommen til Skoringen Vinterbro!

skoringen-953

Skoringen

close iconStengt
hours

MER? KANSKJE DU OGS√Ö LIKER

Zizzi
Stengt
Cubus
Stengt

Vi har flere butikker vi tror du vil like ‚Äď ikke g√• glipp av det!