Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Les mer
Tjenester

SportSenter1

Grunnet covid og restriksjoner i fra lokale myndigheter kan vi ikke holder døgnåpent. Vi gjør oppmerksom på at våre åpningstider kan endre seg grunnet omstendighetene. Følg med på vår hjemmeside/ Facebook side for informasjon. 

SportSenter1 har to flotte avdelinger, Vinterbro og Kolbotn. SportSenter1 avdeling Vinterbro er det nyeste treningssenteret og åpnet dørene for første gang i januar 2013 på Vinterbro Senter.

Beliggenheten vår gjør oss til det perfekte sted å trene på vei til og fra jobb. Hos oss blir du tatt godt imot og fulgt opp av vårt dyktige team. Vi har fine nyoppussede lokaler, et eget crossfitrom og topp moderne utstyr fra den italienske kvalitetsprodusenten Panatta blant annet. Vi har et variert gruppetrening tilbud med spinning, yoga, zumba, styrketimer i sal og masse mer! Her kan du ta deg en treningsøkt på vei til eller fra shopping. Vi har et betjent barnerom hvor de minste kan ha det gøy mens de voksne trener.

Våre treningssentre er alltid åpne, slik at du kan trene når det passer for deg. Parkeringen er gratis og alltid tilgjengelig. Vi kan også tilby gode personlige trenere. Vi kan hjelpe deg med å nå ditt mål på bakgrunn av din helsetilstand. Vi har et meget hyggelig treningsmiljø og vi holder høy standard på renhold og vedlikehold. Hos oss kan du ta vare på kroppen og helsen din gjennom riktig og målrettet trening, og du kan også nyte egenpleie i våre freshe og fine garderober med romslige badstuer. Alle har også mulighet til å benytte seg av våre solsenger av høy kvalitet. I resepsjonen vår selges blant annet energidrikk, protein, vitaminer, treningsutstyr og klær.

sportsenter-1-130

SportSenter1

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Cutters
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!