Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Les mer
9_gode_480x388

Hvorfor besøke Vinterbro

1. Enkel adkomst og gratis parkering

Det er enkelt å kjøre til Vinterbro, og du finner oss rett ved Nordbytunnelen og E18. Med 1350 gratis lappefrie parkeringsplasser fordelt på uteplassen foran senteret og i parkeringshuset finner du alltid en ledig parkeringsplass. I tillegg har vi 10 ladestasjoner mot betaling for deg som har El-bil.

 

Bilde av en gutt som står ved en ladestasjon og parkering.

 

2. 80 butikker og hyggelige ansatte

Alt du trenger under ett og samme tak. Med 80 butikker med alt fra mote og tilbehør, helse og skjønnhet, til barn, hjem, sport og fritid. Vi brenner for god service, og våre hyggelige ansatte hjelper deg med både stort og smått.  

3. Seks hyggelige spisesteder

Gjør ukas ærender deg litt ekstra sulten, eller vil du nyte en rolig helgelunsj med familien? Velg mellom seks hyggelige spisesteder.

Kaféfølelsen: Baker Nordby, Espresso House og Kafé Bella Royal.
På farten: Burger King og Subway
Et pust i bakken: Jordbærpikene og Sushi Me.

4. Du kan vaske bilen mens du handler

Skitten bil? Ikke noe problem! Vi ønsker å gjøre hverdagen din så enkel som mulig. På Handz On vasker de bilen din mens du handler. Velg mellom ulike pakker som utvendig vask, innvendig og utvendig eller polering.Se full oversikt her.

5. Bibliotek på senteret

På Nordby bibliotek kan du låne bøker, lydbøker, blader og filmer. Med en egen aviskrok og PC-avdeling kan du holde deg oppdatert på nyheter, eller få unna siste jobbmail før helgen. Her kan du også finne ulike arrangementer for barn og voksne.

6. To store matbutikker med utvidede åpningstider

Hos oss skal det være enkelt å krysse av alle ærendene dine på et og samme besøk. På Vinterbro finner du både Obs og Rema 1000 så du kan legge ukens mathandel til oss. Med utvidede åpningstider (hverdager 08-22, lørdag 08-20), kan du handle når det passer deg.

7. Rolige hvilesoner med lademulighet

Husk å ta et pust i pakken. I våre hvilestasjoner kan du stoppe opp litt, trekke pusten og slappe av i rolige omgivelser. PC eller mobil lader du enkelt ved behov.

8. Åpningstider

Vi har åpent fra 10-21 på hverdager, og fra 09-18 på lørdager. I tillegg har våre to matbutikker utvidede åpningstider. Se full oversikt over åpningstider her.

9. Toaletter og ammerom

På Vinterbro finner du rene og pene kundetoaletter med hyggelig fuglekvitter i både første og andre etasje. Vi har også to ammerom hvor du enkelt kan stelle og mate babyen din i fred og ro.

Når du besøker Vinterbro kan du være trygg på at vi alle ønsker å lette hverdagen din. Hjelpe deg med stort og smått. Være inspirerende, og tilby deg et bredt utvalg av varer og tjenester, både til hverdag og helg. Hos oss kan du slappe av med shopping, god mat og ha det moro sammen med familien.

Velkommen til oss!