stilling_ledig

Stilling ledig

RITUALS VINTERBRO SENTER SØKER JULEHJELPER

Snart er den her.. den magiske tiden på året... julen! Vi hos Rituals søker nå julehjelper som vil hjelpe oss å gi våre kunder en fantastisk opplevelse i våre butikker kommende julesesong! Bli en del av vårt juleteam! 

DIN ROLLE
I rollen som julehjelp i vår mest hektiske periode søker vi deg som elsker salg og service. Hos Rituals ønsker vi å gi alle våre kunder en fantastisk opplevelse i butikk og vi søker nå deg som ønsker å bli med på laget. 

Du spiller en viktig rolle for å sikkerstille at våre kunder får en god og trivelig stund hos oss. Gjennom å tilby te, introdusere Rituals filosofi og svare på spørsmål om våre produkter gir du våre kunder en betydningsfull opplevelse med personlig vri.

ARBEIDSOPPGAVER
Som julehjelp hos oss i julesesongen informerer du våre kunder om produktene og Rituals filosofi. Julen er en magisk tid med høyt trykk i våre butikker.
Dine arbeidsoppgaver består av, sammen med ditt team, å stødig drive omsetningen og passe på at butikken er ren, ryddig og tilstrekkelig påfylt til enhver tid. Du rapporterer til butikksjefen, som er din mentor og hjelper deg med din utvikling.

KVALIFIKASJON
• Vi søker deg som har erfaring med butikkarbeid og er genuint interessert i skjønnhet og kosmetikk.
• Du har erfaring med å jobbe med god service og du utfordres av å jobbe mot høye mål. 
• Det er svært positivt om du har salgserfaring innen hudpleie og/ eller makeup.
• Du er fleksibel med tanke på arbeidstider (både hverdager, kvelder, og helger).
• Du er en ærlig person med integritet.

Du strekker deg for å bli ”best in class” i din stilling. Du er fleksibel, engasjert og motiveres av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder. Utenom det så er du en god teamarbeider som er tilgjengelig for din butikk, du kan arbeide både kvelder og helger i travle perioder.

HVA KAN VI TILBY?
Rituals tilbyr deltidsstillinger som julehjelp i butikk, som betyr at du kontaktes ved behov. Du vil bli en del av et team med entusiastiske kollegaer i vår butikk i Vinterbro Senter. Vi tilbyr deg et inspirerende og serviceberiket arbeidsmiljø.
For å introdusere deg for Rituals tilbyr vi et velkomstprogram som heter 'Get Ritualized', som hjelper deg å komme i gang når du starter din karriere hos oss.

TIMER PER UKE
0 (timer ved behov) timer. 

VI ER RITUALS 
“Vi er ikke her for å selge skjønnhet, vi er her for at du skal føle deg bra!” Raymond Cloosterman, CEO Rituals.
Rituals vil hjelpe deg å roe ned i hverdagen, skape meningsfulle øyeblikk og minne deg på å nyte disse stundene med glede.
Vår ambisjon er å bli verdens fremste varemerke innen kosmetikk. Og til det trenger vi lidenskapelige, energiske, ambisiøse og drevne mennesker som bidrar til at vi kan oppnå våre mål. Det kjennes som et paradoks, men i vårt selskap kompletterer meningsfullhet og presentasjon hverandre som yin og yang.
Menneskene er de ultimate ambassadørene for vårt varemerke.

INTRESSERT?
Om du er interessert i stillingen og din profil stemmer overens med den vi søker ser vi frem til å motta din søknad via vårt rekrutteringssystem. Send gjerne inn din søknad i dag da vi ofte intervjuer aktuelle kandidater fortløpende.

Ønsket oppstart: oktober

Å finne kandidater med riktig kompetanse og verdier er veldig viktig for oss. Av denne grunn gjør vi vurdering av kandidater basert på spørsmål som du svarer på og «spillet» du går igjennom i søknadsprosessen. Vi vil være CV-løse i vår rekrutteringsprosess så derfor ønsker vi at du personlig beskriver hvorfor du ønsker å jobbe hos oss med at du svarer på våre spørsmål gjennom søknadsprosessen. 

Søk på stillingen her: 

https://careers.rituals.com/no-no/jobs/julehjelper-oslo-rituals-vinterbro-senter-vinterbro/

 


 

RITUALS VINTERBRO SENTER SØKER BUTIKKSELGER!

Stillingen er en vikariat med tiltredelse oktober 2020 frem til juli 2021.

DIN ROLLE
Du spiller en viktig rolle for å kvalitetssikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss. Ved å tilby te, svare på spørsmål om våre produkter og introdusere dem ved vannøyen, gir du dem en betydningsfull opplevelse med en personlig touch.
 
OPPGAVER
Som selger informerer du våre kunder om produktene og Rituals filosofi. Dine arbeidsoppgaver består av å alltid bidra til salg og sørge for at butikken er ren, ryddig og alltid påfylt. Du rapporterer til butikksjef, som er din mentor og som hjelper deg med din utvikling.
 
KVALIFIKASJONER
Vi søker deg som er genuint interessert i skjønnhet og kosmetikk.
Har du erfaring innen hudpleie, make up eller butikk, er det et stort pluss, men vi gir deg god opplæring.
Du er fleksibel hva gjelder arbeidstid og du er villig til å arbeide kvelder og helger.
Du er en ærlig person med integritet.
Du er over 18 år
Du er opptatt av å være 'best in class' i ditt arbeid. Du er positivt innstilt, engasjert i din jobb og drives av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder. I tillegg til dette så er du en teamplayer som er tilgjengelig for dine kolleger, du kan arbeide kvelder og i helger og stiller ekstra opp i intensive perioder, som for eksempel i julen.
 
TIMER PR UKE
10 timer pr uke
 
HVORFOR SKAL DU VELGE RITUALS?

Rituals er et innovativt selskap i vekst der vi legger vekt på at både våre kunder og ansatte skal få en god opplevelse. Dette gjør vi ved at vi alltid søker etter autentiske mennesker som ønsker å vokse. Vi tilbyr derfor våre ansatte gode utviklingsmuligheter, herunder ulike kurs i blant annet hudpleie, makeup og salg og service. På denne måten blir vi 'best in class' og kan gi våre kunder en meningsfull opplevelse.
Rituals tilbyr videre en spennende stilling i vår butikk i Vinterbro Senter. Du får en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy for å utvikle din kunnskap om selskapet, våre produkter samt salgsteknikk. Vi tilbyr deg et inspirerende og serviceinnstilt arbeidsmiljø. For å introdusere deg for Rituals har vi et oppstartsprogram som heter Get Ritualized, som hjelper deg å komme i gang når du begynner din karriere hos oss.
 
INTRESSERT?
Ønsket oppstart: oktober 2020

Å finne kandidater med riktig kompetanse og verdier er veldig viktig for oss. Av denne grunn gjør vi vurdering av kandidater basert på spørsmål som du svarer på og «spillet» du går igjennom i søknadsprosessen. Vi vil være CV-løse i vår rekrutteringsprosess så derfor ønsker vi at du p

Søk på stillingen her: https://careers.rituals.com/no-no/jobs/butikkselger-vikariat-oslo-vinterbro-senter-vinterbro/


VIL DU VÆRE MED Å SKAPE NORGES BESTE HANDLEOPPLEVELSE SAMMEN MED OSS?

Lampehuset Vinterbro søker engasjert medarbeider som kan jobbe 1-2 vakter i uka, annen hver lørdag og ved behov.

Er du en blid, selvstendig og omgjengelig person som ønsker en varierende arbeidshverdag med stadig nye utfordringer? Er du en konkurranselysten selger med masse god energi?

Vi søker deg som har god erfaring fra salg og som viser engasjement overfor kundene våre. Du har forståelse for at det er kundens opplevelse i butikk som avgjør om de ønsker å handle, og du må gjerne være grunnen til at de velger akkurat oss. Vi ser at du ønsker å gi alle kundene våre Norges Beste Handleopplevelse!

Vi søker deg som
- Er serviceinnstilt og gir det lille ekstra for hver enkelt kunde
- Alltid ser muligheter for salg
- Motiveres av resultater og måloppnåelse
- Har både praktisk og estetisk sans
- Behersker norsk både muntlig og skriftlig
- Arbeider godt i lag med andre
- Har erfaring fra salg i butikk
- Viser engasjement og har stor arbeidslyst
- Kan jobbe selvstendig å representere Lampehuset som en sann ambassadør

Lys skaper hjem!
Vi i Lampehuset vet hvor viktig det er med riktig belysning til hjemmene våre. Hjemmet er hvor vi skal kunne være oss selv, kople av og tilbringe gode stunder med familie og venner.

Lys skaper hjem, og vi i Lampehuset lever for å bistå hver enkelt kunde med å skape hjem med lys, så nettopp deres hjem blir akkurat som kunden drømmer om.

I Lampehuset legger vi vekt på grundig veiledning til våre kunder. Vi setter dermed ekstraordinært fokus på deg og din utvikling, slik at du kan sette ekstraordinært fokus på kundene våres.

Foruten salg og kundeveiledning er det å jobbe som butikkselger i Lampehuset en fysisk og aktiv jobb, hvor man står, går, løfter og monterer.

Din oppgave blir sammen med teamet og alene å gjøre våre kunder fornøyde og alltid passe på at butikken ser flott ut. Vi brenner for å gi alle kundene våre en fullverdig Lampehus-opplevelse og Norges Beste Handleopplevelse.

Arbeidstiden er innenfor butikkens åpningstid og varierer med dag-, kvelds- og helgevakter. Det ligger i stillingen at du kan stille opp ved fravær og ferieavvikling.

Er du den vi leter etter? Da vil vi å høre fra deg i dag! Søknad og CV kan sendes til butikksjef på bs.vinterbro@lampehuset.no eller leveres i butikk.

 


 

ER DU VÅR NYE KOLLEGA?

FOLKELIG - TILGJENGELIG - PROFFESJONELLE

Brilleland Vinterbro søker etter salgsmedarbeider i 50% stilling. Mye humor og stor takhøyde gjør at vi er et team som backer hverandre og gjør hverandre gode. Selv om hverdagen innehar høyt tempo, har vi alltid kunden først i fokus, og vi trives på jobb. Dette er en stilling som innebærer arbeid på dagtid, kveldstid og annenhver helg. Brilleland Vinterbro ligger på Vinterbrosentret utenfor Oslo. 

Hva ønsker vi av deg?:

 • Vi ønsker at du er optikerens høyre hånd
 • Vi ønsker at du er genuint opptatt av å yte super service
 • Vi ønsker at du har innsatsvilje og kan legge ned ekstra tid når det er nødvendig
 • Vi ønsker at du tar ansvar og jobber mot felles mål
 • Vi ønsker at du er løsnings og resultatorientert
 • Vi ønsker at du er effektiv og liker at ting skjer
 • Vi ønsker at du ikke nødvendigvis har erfaring fra optikerbransjen, men har erfaring med kundebehandling

Vi kan tilby deg som salgsmedarbeider:

 • Konkurransedyktig lønn 
 • Interessante arbeidsoppgaver
 • Trivelig miljø med stor innsatsvilje og godt samarbeide på tvers av butikker og servicekontor
 • Kompetente og faglig dyktige kolleger, samt et godt arbeidsmiljø
 • Kurs og videreutdanning
 • Faglig påfyll gjennom hele året
 • Et eget servicekontor med meget kompetente og faglig dyktige kolleger som legger godt grunnlag for deg i ditt daglige virke som salgsmedarbeider
 • Regionsjefer som til enhver tid fungerer som et backingteam for deg og din butikk

Vi ønsker kun kontakt med søkere på stillingen!

Søk på stillingen her: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1318&ProjectId=145334&DepartmentId=19148&MediaId=4624

 


 

EKSTRAHJELP/RINGEHJELP SKORINGEN VINTERBRO

Skoringen er en landsdekkende sko kjede med ca. 160 butikker i Norge og Danmark. Hos Skoringen finner du gode sko til glade føtter til hele familien – alt fra hotte festsko til behagelige og praktiske hverdagssko.

Skoringen gir deg mulighet til å fremheve personligheten din, skifte stil, leke med ulike looks og utforske moten.

Vi hjelper deg med profesjonell ekspertkunnskap om sko – både til liten og stor.

Vi søker deg som liker å arbeide med salg, og stimuleres av å gjøre det ytterste for kunden. Du har interesse for og erfaring fra butikkarbeid og er over 18 år. Det er viktig at du er opptatt av mote, trender, stiler, farge og er serviceminded.

Hvis du dessuten har følgende egenskaper og kvalifikasjoner og har erfaring fra salg og kundeservice vil vi gjerne komme i kontakt med deg:

Arbeidsoppgaver:

 • Ekspedere kunder
 • Varemottak og prising
 • Lagerhold
 • Forefallende butikkarbeid

Kvalifikasjoner

 • Erfaring fra butikksalg og trives med det
 • Gode kommunikasjon ferdigheter
 • Ryddig, Strukturert og presis
 • Ambisjoner om å utvikle seg innen salg
 • Fleksibel

Personlig egenskaper:

 • Blid og positiv
 • Engasjert
 • Serviceinnstilt og teamspiller
 • Tillitsfull

Stillingen innebærer skiftarbeid, forholdsvis helg, kveld, dagtid og under ferieavvikling og passer for de som har en fleksibel hverdag og kan stille opp på kort varsel.

Dersom du er interessert i stillingen, bes du sende inn din søknad og cv med bilde  til vinterbro@skoringen.no snarest.

Intervjuer holdes fortløpende og stillingen kan bli besatt underveis søkeprosessen.

 


 

VI SØKER GLAD OG ENTUSIASTISK SELGER TIL DIN SKO OG NILSON SHOES VINTERBRO!

NilsonGroup er Skandinavias ledende skokonsern. Gjennom våre butikkonsepter Din Sko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns, Radical Sports og franchisebaserte Ecco Stores kan vi tilby noe som passer for alle. Et uslåelig utvalg i kombinasjon med sterke varemerker. Med ca. 200 butikker i Sverige, Norge og Finland omsatte NilsonGroup for SEK 2,5 milliarder i 2019.

Som selger søker vi deg som er smilende, positiv og serviceminded, og som brenner for å gjennomføre gode kundemøter!

Du har et stort engasjement for jobben og inspireres av å jobbe mot felles mål og resultater. Du har avsluttet videregående skole, er moden, ansvarsbevisst og fleksibel. Evnen til å takle et høyt arbeidstempo og at det skjer mye rundt deg er svært viktig hos oss.

Som selger vil dine arbeidsoppgaver først og fremst være salg og kunderservice. Videre vil eksponering, lagerarbeid og vareoppakking også være sentrale gjøremål i hverdagen hos oss.

Vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver og et spennende og utviklende arbeidsmiljø med engasjerte og dedikerte mennesker!

Vi ønsker av deg:

 • At du er en glad og dyktig selger.
 • At du har stor interesse for sko, mote og trender.
 • At du inspireres av å jobbe mot butikkens salgsmål.
 • At du er en teamplayer, lojal, punktlig og pålitelig.
 • At du er en god representant for Din Sko og Nilson Shoes Vinterbro.

Vi kan tilby:

 • Et spennende og utviklende arbeidsmiljø!
 • En moderne og trivelig butikkatmosfære.
 • Ordnede arbeidsforhold.
 • Hyggelige og dyktige medarbeidere.
 • Opplæring og oppfølging.

Stillingen er en deltidsstilling, på 5,5 timer pr. uke. Det vil kunne være behov for å jobbe ekstra på dagtid, og du vil være en vi tilkaller ved behov, eksempelvis i høysesong og ved sykdom og ferier.

Tiltredelse: Snarest
Søknadsfrist: 13.09.2020

"Nilson Group tilstreber å være en attraktiv arbeidsgiver, der våre medarbeidere trives, utvikles og kjenner stolthet." Våre 4 kjerneverdier er: Kunden Enkelhet Nytt Tillit

Søk her: https://feetfirst.no/om-oss/jobbe-hos-oss/ledige-stillinger

 


 

ØNSKER DU EN SPENNENDE OG MORSOM HVERDAG?
VI TRENGER EN «SKINNENDE» SALGSMEDARBEIDER

Bjørklund Vinterbro søker ekstrahjelp/deltidsansatt. Må kunne jobbe kveld og helger og være over 18 år.

På Bjørklund liker vi positive og glade mennesker, og vi har stor tro på at glade mennesker gir glade opplevelser for våre kunder. Hos oss skal kundene alltid komme i godt humør og gå med et smil om munnen. Vi ønsker at våre kunder skal oppleve personlig service, kvalitet og utvalg til en god pris.

Vi i Bjørklund mener at «Alle fortjener å skinne litt», så vi søker alltid å inspirere og hjelpe våre kunder med nett­opp dette – det å SKINNE! Så når det er sagt, så er vi veldig spente på om DU er en person som:

• vil ha det gøy på jobb
• byr på seg selv, inspirerer og sprer glede blant kunder og andre ansatte
• er medmenneskelig og liker at andre lykkes
• er fleksibel og liker å ta i et tak
• tar ansvar og ser løsninger
• stiller krav og er interessert i å lære
• liker å nå mål
• er glad i smykker og klokker

Som «skinnende» salgsmedarbeider er du Bjørklunds ansikt utad.

• Du er positiv og møter alle kunder med vennlighet og åpenhet.
• Du er glad i å selge, og veileder kunder med kunnskap og engasjement.
• Du synes batteriskift og lenkejustering blir morsomt å lære seg.

Er du diamanten vi ser etter?

Da bør du søke stillingen. Vi kan tilby deg en spennende og morsom hverdag, med gode læringsmuligheter i Norges mest foretrukne og veldrevne klokke- og smykkekjede

For mer info ta kontakt med Linda Ryen på tlf. 990 30 919 eller mail linda.ryen@bjorklund.no.

Vi åpner ny butikk i løpet av september og vil at du sender søknad til oss snarest mulig.

 


 

LEDIG STILLING SOM SEKRETÆR/TANNLEGEASSISTENT

Vinterbro Tannlegesenter er en moderne tannlegevakt som tilbyr tjenester innen allmenn- og spesialisttannhelse. Vårt mål som arbeidsgiver er at alle som jobber hos oss gleder seg til å gå på jobb hver eneste dag.

Vi ser etter en som er:

 • Positiv og effektiv
 • Bidrar til at pasientene føler seg velkomne og ivaretatt
 • Nysgjerrig og lærelysten

Det er nødvendig at du er enten autorisert tannhelsesekretær, er tannpleier eller har erfaring som tannhelsesekretær. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Arbeidsoppgavene består av assistering av tannlegene, resepsjonstjeneste, administrative oppgaver, steriltjeneste og bidrag til utvikling av rutiner. Stillingene innebærer med andre ord varierte oppgaver og gir gode muligheter for personlig utvikling.

Vi tilbyr et trygt arbeidsmiljø, gode utviklingsmuligheter og lønn etter avtale.

Søknadsfrist: snarlig

Søknad og CV sendes til mail@vinterbrotannklinikk.no

Vi kan dessverre ikke besvare henvendelser om stillingen eller innsendte søknader per telefon.

 


 

SUBWAY SØKER MEDARBEIDERE!

På SUBWAY®-restaurantene serveres det smakfulle, deilige subs på nybakt brød med masse grønnsaker. Alle subs tilberedes mens du venter. Opplæringen gjør deg til en fullt kvalifisert SUBWAY®-medarbeider, noe som sikrer at maten du lager, både ser god ut og smaker deilig. 

Vi tilbyr: 
- Varierte arbeidsoppgaver
- Fleksible arbeidstider
- Grundig opplæring 
- Et godt arbeidsmiljø 

Ledig stilling: Heltid/Deltid
Arbeidstid: Dag/Kveld
Tiltredelse: Snarest mulig 
Søknadsfrist: snarest -  søknader behandles fortløpende. 

Er du 17 år eller over, serviceinnstilt og takler hektiske perioder? Da oppfordrer vi deg til å komme innom med en søknad! 

CV og søknad kan også sendes til Sanjit Singh på mail: sanjit.singh@live.com