Stilling ledig

ZIZZI SØKER SALGSASSISTENT 60% OG 20%

Trives du i et engasjert og resultatorientert miljø i en internasjonal kjede i rivende utvikling hvor lidenskap for salg og mote er drivkraften?

Da er jobben som salgsassistent hos Zizzi Vinterbro kanskje noe for deg.

Vi søker en salgsassistent som setter kunden i fokus og brenner for salg og mote.
Som salgsassistent hos Zizzi får du en bred og allsidig rolle, hvor du i samarbeid med butikksjefen og resten av teamet bidrar til å skape gode resultater gjennom enestående kundeservice.

Våre forventninger til deg:
Du er en åpen og energisk lagspiller som elsker mote og styling, og følger med på sosiale medier. Du har erfaring fra butikk, har god forretningsforståelse og er ikke redd for å ta ansvar og beslutninger. Du forstår viktigheten av gode rutiner, og er fleksibel og tilpasningsdyktig. Din lidenskap for salg og mote kommer til uttrykk gjennom din evne til å begeistre omgivelsene dine, din vilje til å vinne, og din lyst til å yte enestående service til kundene våre ved å bruke din kunnskap og store interesse for mote og styling.

Dine ansvarsområder er å:
• Sikre at kunden alltid er i fokus ved å være smilende og nærværende, og yte en enestående service og styling-veiledning
• Håndtere mottak, utpakking og plassering av nye varer daglig på en effektiv og kommersiell måte
• Holde deg oppdatert på varesortiment, topplister og salgsfremmende aktiviteter, slik at du sørger for at vi er klar for kundene til enhver tid
• Arbeide strukturert med visual merchandising og sikre kommersielle varepresentasjoner og vinduer med høy motefaktor

Vi kan tilby deg:
En spennende og variert jobb med mye kundekontakt og fantastiske kolleger. Hos Zizzi blir du en del av et engasjert og inspirerende team i Europas ledende fashion brand i +size-segmentet. Vi er i konstant utvikling og ekspanderer kraftig, og det finnes muligheter for å skape en internasjonal karriere innenfor Zizzi.
Høres dette spennende ut, og tenker du det kunne vært en jobb for deg, ber vi deg om å fylle ut alle felter i din jobbprofil så nøyaktig som mulig. Legg ved din CV og skriv en kort, motivert søknad.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Søknadsfrist: Så fort som mulig

Arbeidsplass: Sjøskogveien 7, 1407 Vinterbro, Norge

Søk her: https://www.ball-group.com/career/jobs?hr=show-job%2F58562%26locale%3Dnb_NO