Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Les mer
bjorklund_1920_580

Bjørklund har åpnet butikk på Vinterbro

1. oktober åpnet Bjørklund ny og flott butikk på Vinterbro Senter. Butikken ligger i 1. etasje ved siden av Dyrebutikken.

 

Bjørklund er Norges største klokke- og smykkekjede. En gave fra gullsmeden, eller lykkesmeden Bjørklund, er et minne som varer. Deres mål er å tilby deg som kunde et stort utvalg av smykker og klokker fra kjente merker. De setter service og kvalitet høyt. Bjørklund tilbyr alt fra puss av bunadssølv og andre smykker, gravering, reparasjoner, batteriskift og trykktest på din klokke. Er det noe de ikke kan fikse i butikken, sender de det inn til Norges største gullsmedverksted, hvor det jobber flinke fagfolk!

 

Vareutvalget i Bjørklund-butikken er et direkte svar på hva kundene deres har fortalt at de vil ha. Utvalget av klokker omfatter kjente kvalitetsmerker og moteklokker som: Seiko, Gant, Daniel Wellington, Mockberg, Triwa, Nixon, Ice Watch, Casio, Adidas, Citizen, Club, Gul, Inex, Mango, og Swiss Military Hanowa.

 

Smykkene i butikken er delvis av eget design og delvis fra anerkjente smykkedesignere over hele verden. Derfor er de alene om store deler av smykkene du finner i butikken. Noen av merkene du finner i butikk er: By Olea of Norway, ByBiehl, Ideal of Sweden, Dima, Magi, Duette, Selma & Sofia og Felix for gutta.

 

Er du på jakt etter bunadssølv? Ja, da har de det også. Du trenger ikke reise til hjemstedet ditt for å få tak i sølv til bunaden din. Butikken fører sølv fra de fleste drakter i Norge. Bunadssølvet du får hos Bjørklund, er møysommelig håndverk med lange norske tradisjoner fra Voss (Sylvsmidja). Det kan være bestillingstid på enkelte mønstre og design.

 

Les mer på www.bjorklund.no

 

Velkommen!