Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Les mer
homespa

I dag er dagen for å dra på hjemmespa!

Helt riktig. Følelsen av å reise avgårde på spa er kanskje den mest luksuriøse følelsen vi vet om! Og selvom du ikke skal reise bort kan du likevel skape den deilige treat-yo-self følelsen hjemme. Egenpleie gir et avbrekk fra dagliglivet. Men sannheten er at du også er bedre rustet for å møte utfordringer i ny hverdag med hvilepuls, lavere skuldre og påfyll i energibanken! Så ikke bare føles spatid godt, det er effektivt også.

Og det aller beste? På hjemmespaet trenger du ikke velge bare én eller to behandlinger, men kan med god samvittighet boltre deg igjennom hele menyen.

Ansiktsmaske
En oppfriskende sheetmask, en rensende leiremaske eller en fuktgivende variant? Velg din favoritt og les et magasin mens den virker. Nyheter er ikke lektyre godkjent på spa. Kun inspirasjon!

Fotbad
Om du ikke har et dedikert fotbad med boblefunksjon? Ja, så fungerer en bøtte eller et kar godt. Fyll opp med varmt vann og badesalt. Grønnsåpe er også supert for å mykgjøre slitne føtter!

Fotpleie
Føttene dine fortjener både å skrubbes, files og smøres. Dette er ekstra effektivt å gjøre etter fotbadet siden huden er myk og varm. Når lakket du sist tåneglene? Prøv en ny farge.

Kroppskubb
Det finnes mange deilige skrubber som både fjerner døde hudceller og gir fukt til huden. Skulle du ville lage din egen variant? Da kan du bruke en olje fra kjøkkenet sammen med sukker.

Bodylotion
Når du har skrubbet huden og tatt en lang, deilig dusj gjenstår det å tilføre huden ny fukt og spenst. Smør deg inn fra topp til tå i en lotion som lukter godt, og la huden lufttørke.

Burrito
Det siste steget i hjemme-spa menyen er å pakke seg selv inn som en burrito i dyna, tenne noen levende lys og sette på rolig musikk. Og puste dypt inn og ut noen ganger.

Lag deg pusterom i hverdagen som motvekt til alt som foregår i veien. Det er du verdt!