Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Les mer
julklappstips_responsiv_1920x580

Julegavetips

Julen nærmer seg med stormskritt og de siste julegavene må kjøpes. Det kan være vanskelig å finne en gave som både er omtenksom og som passer perfekt til den du skal gi den til. La deg bli inspirert av vår liste med seks julegaver under 350 kr som alle kjennes helt rett i år. Alle priser er veiledende, lokale avvik kan forekomme. Bildet er hentet fra Kicks.

 

Til den som elsker skjønnhet
kicks
Clean var et at de første parfymemerkene i verden som stilte seg bak filosofien om holdbar skjønnhet. Et spennende kit som lar deg mikse, matche og skape din egen duft gjennom layering blir både en bevisst og kul gave å gi bort. Kicks, 310 kr.

 

Til den som elsker spa
Rituals
Tilføy luksus i hverdagen til en du er glad i ved å la de starte hver dag med disse pleiende produktene fra Rituals med en fantastisk aroma av kirsebærblomster og rismelk. Kommer i en nydelig gaveeske som gjør julegaven litt ekstra luksuriøs. Rituals, 230 kr.

 

Til matelskeren
Clas Ohlson
Gi bort ekte matlagingsglede med denne populære kokkekniven fra Colin som gjør det både morsomt og enkelt å skjære kjøtt og rotfrukter. Ergonomisk og sikkert håndtak, og med et helstøpt blad som bevarer skarpheten lengre. Clas Ohlson, 199,90 kr.

 

Til den som har alt
Clas Ohlson
Hvis ingenting føles helt rett er en powerbank alltid et trygt valg. Denne holder til ca. 3 ladninger, noe som garantert løser mange problemer for mottakeren. Clas Ohlson, 199,90 kr.

 

Til den som elsker massasje
Kicks
En jaderoller er et ansiktsverktøy som er perfekt for ansiktsmassasje. Den stimulerer blodsirkulasjonen i ansiktet og minsker hevelser, spesielt om den får ligge i kjøleskapet en stund før bruk. 
Kicks, 249 kr.

 

Til grillkongen
Clas Ohlson

Gled en venn eller slektning som savner grillen litt for mye i vinter med en praktisk hamburgerpresse i non-sticky-belagt aluminium. 
Clas Ohlson, 149,90 kr.