Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak.
Les mer
Solbriller_trend_1920x1440

Sol, sommer og solbriller

Solbriller er det ultimate «must have»-tilbehøret på sommeren. De skjermer ikke bare for solens skadelige UV-stråler – men er attpåtil en måte man kan uttrykke sin egen stil og smak på. Runde, cat eye, oversized, futuristisk eller klassiske, det finnes solbriller for alle og enhver!

Optikerne på Vinterbro Senter har et bredt utvalg og kompetansen til å hjelpe deg med å finne de perfekte solbrillene.

Cat Eye
Denne trenden blir vi ikke lei av. Cat Eye solbrillene er gjerne store og med farget glass. Solbrillene gir deg et skikkelig ansiktsløft, helt smertefritt. Make a statement!

Synsam: Alexander McQueen 3 499,-


Synsam: Gucci 2 649,-


Brilleland: Michael Kors 1 399,-

 

Stilklassikeren: Runde briller
Dette er en stil mange sverger til – og det med god grunn!

De er moderne, trendy og personlige. Runde solbriller kommer i mange ulike størrelser. Gjør de enda mer personlige ved å velge fargede glass eller innfatninger med litt ekstra detaljer. Tenk utenfor boksen.

Synsam: Oscar Eide 2 899,-


Brilleland: Ray-Ban 1 799,-


Synsam: Polo Ralph Lauren 1 699,-


Brilleland: Ray-Ban 1 499,-

 

Smal retro
Med inspirasjon fra 80- og 90-tallet er små og smale briller virkelig i motebildet for tiden. Du finner stilen hos mange influensere og kjendiser. Her går stil foran funksjon.

Synsam: Polaroid 149,-


Synsam: Ray-Ban 1 699,-

 

Klassisk og elegant
Hvis du ikke er så opptatt av trender finnes det flere klassiske solbriller i mange varianter. Disse solbrillene er tidløse og et trygt og godt kjøp. De kommer gjerne i roligere farger, som sort eller brunt. Vil du allikevel utfordre deg selv litt, kan du velge fargede glass og få et litt mer sporty preg. Uansett er det viktigste at du finner noe du selv liker og er komfortabel med!

Brilleland: Ray-Ban 1 699,-


Brilleland: Polaroid 799,-